Stakeholders

Gemeente

Sinds de decentralisatie van de zorg geeft iedere gemeente een eigen invulling aan de zorg, waaronder het beleid van de WMO. Prettig Wonen biedt tegen een voordelig tarief huishoudelijke hulpen, tuinhulpen, klushulpen en gezelschapsmaatjes aan. De inwoner van uw gemeente ontvangt bij ons ondersteuning op maat, ingericht op de behoefte en noodzaak.Prettig Wonen werkt optimaal samen met de gemeente Oosterhout en de gemeente Limburg Westelijke Mijnstreek (Sittard-Geleen).

Thuiszorg organisaties

Bent u een thuiszorgorganisatie en wilt u uw zorg uitbreiden op het gebied van huishoudelijke ondersteuning of gezelschap? Prettig Wonen gaat samenwerkingen aan om klanten te voorzien in thuiszorg en thuiszorgorganisaties te voorzien in ondersteuning op maat door aanvullende diensten te leveren.

Welzijn organisaties

Bent u een organisatie met een doel om ouderen, mensen met een beperking of gewoon iedereen een steuntje in de rug te geven of een helpende hand te zijn? Prettig Wonen werkt met welzijnsorganisaties samen om elkaar ook als organisatie zijnde te ondersteunen. Samen komen we verder.

Momenteel werkt Prettig Wonen samen met Senioren-assistent en Senioren Service Oosterhout, waardoor zij dienstverlening op maat kunnen leveren aan de klant en Prettig Wonen baat heeft bij het persoonlijk contact dat zowel Senioren-assistent als Senioren Service Oosterhout bieden.

×
Overgang naar UWassistent

Per 1 januari 2017 wordt Prettig Wonen onderdeel van UWassistent

UWassistent logo